Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει"

Τα εμβόλια επανασχεδιάζουν την ανθρωπότητα

Πως οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την ψυχολογία της μάζας για να χειραγωγούν τους ανθρώπους!


Από τον David Sorensen

O Brian Gerrish, είναι ένας πρώην αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου , ειδικευμένος στην παρακολούθηση υποβρυχίων, και επί του παρόντος ερευνητής δημοσιογράφος και ανώτερος συντάκτης της στήλης UK . Μαζί του είναι μια από τις ειδικές ερευνήτριές τους, η Debbie Evans, η οποία ήταν κυβερνητική σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτοί οι άνθρωποι αποκάλυψαν έγγραφα που αποδεικνύουν κάτι σοβαρό και ανησυχητικό: οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν εφαρμοσμένη ψυχολογία και ύπνωση για να δημιουργήσουν φόβο και άγχος στον πληθυσμό, με στόχο να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.


Αυτοί οι ειδικοί αποκαλύπτουν επίσης πώς στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας (παρόμοια με το CDC των ΗΠΑ) έχουν διεισδύσει οικονομικοί «πράκτορες», οι οποίοι μετατοπίζουν την εστίαση από τους ασθενείς στο κέρδος. Αυτό έγινε επίσης χρησιμοποιώντας ψυχολογική χειραγώγηση, που άλλαξε τη νοοτροπία των υπαλλήλων του NHS.

Τα στοιχεία δείχνουν πώς ολόκληρο το σύστημα υγείας παγκοσμίως έχει αλλάξει και μεταμορφωθεί στρατηγικά, ώστε να γίνει καρουζέλ για τους ολιγάρχες και να αποκτήσουν περαιτέρω εξουσία στον πληθυσμό, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε έθνη σε όλο τον κόσμο.

Αυτό αναπτύχθηκε με την έννοια της Ψυχικής Υγιεινής , προωθώντας την ιδέα ότι τα άτομα που υποτάσσονται στις νοοτροπίες της εγκληματικής ελίτ θεωρούνται ψυχικά υγιή, ενώ όσοι διαφωνούν πρέπει να φιμωθούν και, αν είναι δυνατόν, να εξαλειφθούν διότι είναι αντικοινωνικά όντα.

Ένα εγκληματικό πολιτικό σύστημα που χρησιμοποιεί εφαρμοσμένη ψυχολογία έχει απελευθερωθεί στο κοινό και στους εργαζόμενους στον τομέα της επιστήμης για να αλλάξουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά τους. Αυτό συνέβη και στη ναζιστική Γερμανία.

Πώς να χειραγωγήσετε το κοινό ώστε να δέχεται τα πάντα

Ένας πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, ο lex Thomson, εξηγεί πώς ο έλεγχος του μυαλού εφαρμόστηκε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να χειραγωγήσει τον πληθυσμό ώστε να δεχτεί πειραματικά εμβόλια σε πλαστές πανδημίες.

Αυτό αποκαλύπτεται επίσης από τον ιολόγο της βελγικής κυβέρνησης Mark van Ranst, ο οποίος καταγράφεται σε βίντεο ενώ διδάσκει πολιτικούς ηγέτες πώς να χειραγωγούν το κοινό μέσω ψευδών δεδομένων, συναισθηματικών μηνυμάτων και υστερίας των μέσων ενημέρωσης, ώστε να είναι πρόθυμοι να τους κάνουν τα πάντα.

Δείτε το άρθρο: Marc Van Ranst: «Έτσι πούλησα μια ψεύτικη επιδημία στο κοινό»! (βίντεο)

Επιβεβαιώνεται περαιτέρω σε μια βιντεοσκόπηση μιας συζήτησης με τον Anthony Fauci και άλλους, οι οποίοι συζητούν δημόσια πώς να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για να αποδεχτούν μια μη δοκιμασμένη, πειραματική, επικίνδυνη ένεση RNA. Μιλούν για την ανάγκη ενός παγκόσμιου «γεγονότος», που θα επηρέαζε την κοινή γνώμη (δείτε το βίντεο παρακάτω).
THE PLAN - WHO plans for 10 years of pandemics, from 2020 to 2030

Τα εμβόλια επανασχεδιάζουν την ανθρωπότητα για να γίνει τέλειος σκλάβος

Ο βαθύτερος σκοπός των προγραμμάτων εμβολιασμού είναι να επεξεργαστούν το γονιδίωμα της ανθρωπότητας και έτσι να δημιουργήσουν μια νέα υπερανθρώπινη φυλή που θα συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των ολιγαρχών.

Αυτή η ατζέντα του διανθρωπισμού προωθείται δημόσια από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη, την Google, τη Meta και ουσιαστικά όλους τους οργανισμούς και τις εταιρείες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των οικονομικών ελίτ.

Η στροφή από την ανθρωπότητα, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με την εικόνα του Δημιουργού μας, προς το να γίνουμε cyborgs που συνδέονται – και ελέγχονται από – το σύννεφο (cloud) και την τεχνητή νοημοσύνη, περιγράφεται επίσης λεπτομερώς από τον Ισραηλινό καθηγητή Yuval Noah Harari, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του το Παγκόσμιου Οικονομικoυ Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με αυτό το θέμα. 

Στα πολλά δημόσια βίντεο του κάνει αμέτρητες δηλώσεις όπως:

  • “Οι άνθρωποι μπορούν να χακαριστούν”
  • “Η εποχή της ελεύθερης βούλησης έχει τελειώσει”
  • “Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άχρηστοι”
  • “Οι άνθρωποι θα κυβερνηθούν από την τεχνητή νοημοσύνη”
  • “Το AI θα σου πει ποιον να παντρευτείς”

Etcetera.


Ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ, το εξηγεί περαιτέρω στο βιβλίο του “The Fourth Industrial Revolution”. Τελειώνει αυτό το βιβλίο με τη δήλωση ότι το να κάνεις όλους τους ανθρώπους cyborgs θα τους εξυψώσει σε μία και μόνη ίδια συνείδηση.

Αυτό σημαίνει ότι στόχος τους είναι να βεβαιωθούν ότι όλοι θα σκέφτονται, θα πιστεύουν και θα αισθάνονται το ίδιο.

Θα εξαλείψει την ανάγκη της λογοκρισίας και του περιορισμού του περιεχομένου, αφού όλη η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να σκέφτεται, να αισθάνεται και να ονειρεύεται μόνο ό,τι επιτρέπουν οι ολιγάρχες. Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας».

Η ατζέντα του τρανς-ανθρωπισμού, ή της μετατροπής των ανθρώπων σε πλήρως ελεγχόμενα και προγραμματιζόμενα cyborg με χρήση ενέσεων που αλλάζουν το DNA, εξηγείται απο την Dr. Carrie Madej . Μια πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας κατά της Dr. Carrie Madej απέτυχε και συνεχίζει να προειδοποιεί την ανθρωπότητα.

Dr Carrie Madej - The Battle For Humanity / transhumanism and vaccines

Είσαι μοναδικός, αυτό είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Το να ισχυριζόμαστε ότι «βοηθάμε την ανθρωπότητα» μετατρέποντας τους ανθρώπους σε cyborg που ελέγχονται από ρομπότ, δεν είναι απλώς κακό, είναι τρελό. Η αποστολή μας είναι να εκθέσουμε αυτήν την ψυχοπαθητική ατζέντα και να διατηρήσουμε την ανθρωπότητα όπως προορίζεται να είμαστε: κυρίαρχα, όμορφα, δημιουργικά, αγαπησιάρικα και έξυπνα όντα, που μπορούν να εμπνευστούν από τον υπέροχο κόσμο μας με συμπόνια και καλοσύνη.

Δείτε ακόμα: Έρευνα του πανεπιστημίου Yale απο την άνοιξη του 2020, μελέτησε τρόπους για τη χειραγώγηση του πληθυσμού, ώστε να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν!

https://anazitiseis.gr/pos-oi-kyverniseis-chrisimopoioun-tin-psychologia-tis-mazas-gia-na-cheiragogoun-tous-anthropous/

Σχόλια