Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει"

Φάκελος εβραίοι: Κομμουνιστές έσπασαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin

Έσπασαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin και έκαψαν βαν – Επεισόδια στην Αθήνα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη από κομμουνιστές ΕΒΡΑΙΟΥΣ....

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας μετά τη μαζική πορεία που έγινε για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και άγνωστοι έσπασαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin, ενώ έβαλαν και φωτιά σε βαν στη Σταδίου.


Συγκεκριμένα, η ένταση έξω από τη Βουλή μεταφέρθηκε και στους γύρω δρόμους, με αγνώστους να σπάνε τελείως το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και της Παρασκευής Ζούλιας.

Παράλληλα, έβαλαν φωτιά και σε ένα βαν που ήταν μπροστά από την πλατεία Κολοκοτρώνη.

Μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε και στην Πρυτανεία, όπου άτομα μπήκαν μέσα. Δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τα απωθήσουν και έκαναν δύο φορές χρήση χημικών. Εντούτοις, δεν το κατάφεραν, με αποτέλεσμα να κυκλώσουν περιμετρικά το σημείο.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ειρηνικά μεγαλειώδης πορεία για τη τραγωδία που έγινε στα Τέμπη, καθώς από τη σύγκρουση των τρένων δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast





ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ...... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;




Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ