Στην Αυστραλία εμβολιάζουν τα βοοειδή κατά του Covid και του αφθώδη πυρετού με νέα εμβόλια mRNA – με αποτέλεσμα το 18% να πεθαίνουν…
Οι ίδιοι που μας λένε πως τα αέρια των αγελάδων επιδεινώνουν την κλιματική αλλαγή και πρέπει να τα μειώσουμε. Εμβολιάζουν τα βοοειδή για να τα “σώσουν” από το Covid και τον αφθώδη πυρετό…
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα βοοειδή αποφάσισαν πως πρέπει να δέχονται τρυπήματα για τον Covid, αυτό σε μια πρόσφατη εκστρατεία μαζικού «εμβολιασμού» ενός αυστραλιανού κοπαδιού είχε ως αποτέλεσμα 35 από τα 200 ζώα να πεθάνουν αμέσως .
Μας λένε ότι οι γαλακτοπαραγωγοί αναγκάζονται τώρα να κάνουν ένεση στα ζώα τους για τη γρίπη Covid για να παραμείνουν στην επιχείρηση αλλα τα ζώα δεν ανταποκρίνονται καλά σε αυτό…
Όπως και στους ανθρώπους, προκαλούν ζημιά και πολλά από αυτά τα ζώα υποκύπτουν στον ακαριαίο θάνατο , ενώ άλλα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Για τα ζώα που επιβιώνουν, αναρωτιέται κανείς τι γίνεται με το γάλα τους, το οποίο περνά ως τροφή για άλλα ζώα καθώς και για ανθρώπους. Είναι ασφαλές να καταναλώνουμε γάλα και τυρί μολυσμένο με mRNA από μια «πλήρως εμβολιασμένη» αγελάδα γαλακτοπαραγωγής;
Η απάντηση είναι μάλλον όχι .
«Το DNA της αγέλης γαλακτοπαραγωγής έχει αλλοιωθεί», εξηγεί μια έκθεση. «Το γάλα αλλοιώνεται και το καταναλώνεις! Η σύνθεση του βουτύρου, το γιαούρτι και το τυρί αλλάζουν, το κρέας αλλάζει – θα είναι το επόμενο κοτόπουλο και άλλα κρέατα;
Υπάρχουν καθόλου στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι τα ζώα ασθενούν απο τον κορωνοϊό;
Αυτό που μυστηριωδώς απουσιάζει εντελώς από την «επιστήμη» είναι οποιαδήποτε πραγματική απόδειξη ότι τα ζώα αρρωσταίνουν από τον Covid. Αυτό το παράδοξο ως τώρα το βλέπαμε μόνο στη δυστοπία της Κίνας.
Σίγουρα, όλα τα θηλαστικά έχουν πνεύμονες. Και σίγουρα, αυτοί οι πνεύμονες μπορούν να μολυνθούν από αναπνευστικές ασθένειες. Αλλά αυτό δικαιολογεί τη χορήγηση πειραματικών ενέσεων σε ζώα που τα σκοτώνουν;
Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW), Αυστραλία, όπου τα πρώτα κοπάδια βοοειδών που γνωρίζουμε λαμβάνουν ένεση με mRNA, η επίσημη τους δικαιολογία είναι ότι τα κοπάδια ζώων χρειάζονται προστασία όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά και από τον αφθώδη πυρετό. Νόσος (FMD) και Νόσος Οζώδους Δέρματος. Πραγματοποιήθηκε συμφωνία με μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες με την επωνυμία Tiba BioTech, η οποία, όπως και η Pfizer, η BioNTech και η Moderna, βρήκε τρόπο να πουλήσει ενέσεις.
«Οι υπήκοοι της Νέας Νότιας Ουαλίας στην κυβέρνηση λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά την απειλή του αφθώδους πυρετού και της οζώδους νόσου του δέρματος και αυτό το ορόσημο είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός για την προετοιμασία μιας πιθανής επιδημίας», ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Περιφερειακής ΝΝΟ, Paul Toole.
«Έχω γράψει στους κατασκευαστές εμβολίων για να ανταποκριθούν στην πρόκλησή μου να αναπτύξουν δύο εμβόλια έτοιμα για χρήση έως την 1η Αυγούστου του επόμενου έτους. Ο COVID-19 μάς δίδαξε ότι πρέπει να διερευνηθούν όλες οι πιθανές οδοί για την ανάπτυξη εμβολίων και δεν θα αφήσουμε κανένα λιθαράκι».
Με άλλα λόγια, ο κορωνοϊός και ο σχεδιασμένος φόβος των ανθρώπων γι’ αυτόν χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά τώρα για να επιταχύνει με ταχύτητα παραμόρφωσης κάθε είδους νέες ενέσεις mRNA για χρήση τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους.
«Είναι κρίσιμο να αναπτύξουμε εμβόλια mRNA για τον αφθώδη πυρετό και το ογκώδες δέρμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προστατεύσουμε τον κτηνοτροφικό τομέα της πολιτείας μας», πρόσθεσε ο υπουργός Γεωργίας Ντούγκαλντ Σάντερς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η Tiba Biotech έχει λάβει ελεύθερα τη δυνατότητα να παράγει όσες ενέσεις mRNA θέλει. όσο το δυνατόν για να προστατεύσει υποτιθέμενα την κτηνοτροφική βιομηχανία της Αυστραλίας ύψους 28,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
«Η απειλή του αφθώδους πυρετού συνεχίζεται και υπάρχουν ανησυχίες ότι η νόσος του Οζώδους Δέρματος θα μπορούσε να εισέλθει στη βόρεια Αυστραλία αυτή την ερχόμενη υγρή περίοδο, επομένως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», πρόσθεσε.
Κλείνοντας την ανακοίνωση ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Paul Toole είπε: «Τα τρέχοντα εμβόλια για τον αφθώδη πυρετό χρησιμοποιούν τον ίδιο τον ιό και δεν υπάρχει ακόμη εγκεκριμένο εμβόλιο για χρήση στην Αυστραλία για τη νόσο του οζώδους δέρματος, επομένως η δημιουργία εμβολίων mRNA για την καταπολέμηση της κάθε ασθένειας θα άλλαζε το παιχνίδι για τη βιομηχανία. Τα εμβόλια mRNA είναι φθηνότερα και πιο γρήγορα στην παραγωγή, εξαιρετικά αποτελεσματικά και πολύ ασφαλή».
Αυτά είναι τα ατυχή νέα για τους ανθρώπους που αγοράζουν αυστραλιανό κρέας και άλλα προϊόντα ζωικής προέλευσης, πιστεύοντας ότι είναι καθαρά. Εάν οι λήψεις mRNA για ζώα γίνουν καθεστώς, πολλοί θα το σκεφτούν δύο φορές πριν αγοράσουν άλλα ζωικά προϊόντα από την Αυστραλία.
https://anazitiseis.gr/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!